5 Mayıs 2009 Salı

İTHAL MESAİ ARKADAŞLARIMIZ

Herkes arkadaş olabilir ama dost olmayı başarmak çok emek ister. Sevgiyi birleştiren, sevgiyi paylaşmayan dostlar, dostluğun anlamını da bilemez. Dost dediğin insanlarla aynı zaman dilimini paylaşmak. Renk Renk Dostluklar Adına… Ben hep sizleri bekliyor olacağım... HEPİNİZİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUM

Üzüm topraktan tek başına değil, salkım halinde çıkar. İnsanlarda, dostluk vetoplu sohbetlerle yetişir ve üzüm üzüme bakarak korukluktan kurtulur, olgunlaşır.Dostlar, insanı süsleyen hazinelerdir.Dostan gelen cefaya karşı sakın suratını asma, onu neşe ile karşıla, ona hoş geldin de.Dostlarla oturan kişi, külhanda bile olsa, kendini gülistan da oturuyor sanır.dost uzakta gurbet ellerinde dost mızrabı gönül tellerindedost sevgi de paylaşım da dost ekmeğimde, zehir de olsa aşım daGerçek dostlar yıldızlara benzer, karanlık çökünce ilk onlar gözükürler.Kim kazanmazsa bu dünyada bir ekmek parası, dostunun yüz karası düşmanının maskarası.



Ben dostlarımı ne kalbimle, ne de aklımla severim. Olur ya kalp durur.Akıl unutur. Ben dostlarımı ruhumla severim. O ne durur, ne de unutur.Temiz, imanlı, iyi dostlar İsa gibi göklere yükselir.Kötü dostun da Karun gibi yerin dibine geçer.

Dost Veysel de kara toprak, Dost Pir Sultanın gülün de yaprak,Dost Mevlâna da gönül aynası, Dost Yunus da açan vuslat sayfası.Felaketin bir iyiliği varsa, hakiki dostlarımızı tanıtmasıdır.




İster siyah olsun ister beyazAynı yolun yolcusuyuz.İnsanız, umut doluyuz.Varsın ayrı olsun dinlediğimiz şarkılar,Hoşlandığımız renkler ayrı olsun ne çıkar.İnsanız biz umut yüklü, aşk yüklü.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder